teisipäev, 31. detsember 2013

Eestlaste blogisid lugedes sain aru, et 20. detsembriga hakkas peale sööming ning toidud koristatakse laualt 1. jaanuaril...kui hästi läheb.

Meil nii hästi ei läinud. Aafrikas on hea ja maitsva ja lääne inimesele meelepärase toidu leidmine valdavalt veidi keeruline (välja arvatud suurlinnades) - enamustes kohtades on menüü väga üksluine ning no kaua sa neid kartuleid ja kana või riisi või ugalit või keedetud lehma ikka sööd. Kui menüüs ongi rohkem toite, siis tihti saab paljude kohta vastuseks, et "seda meil praegu ei ole". Ükskord sain sellise vastuse näiteks siis, kui küsisin keedumuna. Ei olnud. Praemuna oli. Müstika. Kas neil puudus veekeedunõu või vesi, seda ei oska öelda.

Täna võtsime endale vana-aasta lõpu tähistamiseks eesmärgiks süüa. Korralikult. Tavaliselt sööme kuskil 1-2 korda päevas, kuna elame kesklinnast eemal (söögikohad on kesklinnas), pimedas väljas käia on ohtlik ja peab alati takso võtma ning siin ööbimiskohas puudub söögitegemisvõimalus. Täna me siis SÕIME. 

Hommikut alustasime nii nagu juba päris mitu hommikut järjest Coffee shopis. See on euroopaliku menüü ja suhtumisega kena aiaga kohvik, kus valdav enamus kliente on valged. Hinnad on normaalsed ja teenindus mitte väga aeglane, toidud on ka head. Ei midagi erilist, aga head. Eelkõige on seal aias hea rahulik istuda ning lisaks kõigele saab head kohvi (Alari siis). Lõunasöök möödus Chrisburgeris, millest on kahe sealviibitud korraga saanud minu lemmiksöögikoht - hinnad on odavad, teenindus kiire, toidud väga head ja portsud suured. 

Ja nüüd siis meie ÕHTUSÖÖGI pildid :). Käisime Coffee Unionis, kus sõime salatit ja kooki ja jäätisekokteili ja kakaod ja... oeh... Euroopas olles ei tundu see nimekiri midagi erilist, aga no väga hea oli süüa üle pika aja neid toite, mis kõik eranditult olid väga head. Pildid meie pidulikust õhtusöögist on allpool. Saime ka lõpuks söömislainele. Head lõppevat pühade- ja söömismaratoni teile ning ilusat algavat uut aastat!










1 kommentaar:

  1. Coffeshop on jah päris normaalne. Aga Moshis on ju Milan´s. Koht, kus saab midagi, mis väga kaugelt meenutavad India toite, aga siiski. Ja nende matemaatika on vahest päris kliendisõbralik.

    VastaKustuta

Toetab Blogger.

Blog Archive

Otsing sellest blogist